Pravna obvestila spletne strani www.PROCEning.si

Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega portala www.procening.si. Informacije in gradiva na omenjeni spletni strani so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine podjetja Boštjan Gabrijan s.p. in A.P., z.r., katerih vsebine so vključene v spletni portal procening.si.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.procening.si so informativne narave. Podjetje Boštjan Gabrijan s.p. se bo trudilo za najboljše možno delovanje spletne strani www.procening.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo le teh.

Vsi uporabniki uporabljajo spletno stran www.procening.si na lastno odgovornost. Podjetje Boštjan Gabrijan s.p. ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.procening.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Podjetje Boštjan Gabrijan s.p. tudi ne more biti odgovorno za kakršnekoli poškodbe opreme in aplikacij, s katerimi je mogoče dostopati do strani ali podstrani.

Podjetje Boštjan Gabrijan s.p. bo skrbelo pravilnost in ažurnost podatkov; te strani lahko spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Uporaba informacij in gradiv

Podjetje Boštjan Gabrijan s.p. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z spletnim portalom www.procening.si . Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost podjetja Boštjan Gabrijan s.p. za vse primere izključena. Pravno obvestilo lahko podjetje Boštjan Gabrijan s.p. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki. Z uporabo podstrani pravna_obvestila.htm ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni s pogoji in da se z njimi tudi strinjate.

fotografije

Nekatere fotografije uporabljeni na spletnih straneh podjetja Boštjan Gabrijan s.p. so prenešene s svetovnega spleta in so last avtorjev. Vse so prostodostopne po načelu "open source". V nadaljevanju navajamo vira uporabljenih fotografij: www.hdwallpapersinn.com in all-free-download.com.

pravilnik o piškotkih

Novi Zakon o elektronskih komunikacijah ZEKom-1 (Uradni list št. 109/2012) je v pravni red prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Z že omenjeno novo zakonodajo  ZEK-om prihaja do sprememb glede obveščanja o piškotkih oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

O piškotkih in njihovi uporabi na tej spletni strani

Piškotek (ang. Cookie) je majhna besedilna datoteka, ki se ob obisku spletnega mesta lahko naloži (in tudi shrani) v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostop. Piškotek predstavlja skupek informacij, ponavadi zgrajen iz zaporedja številk in črk na podlagi katerih spletna stran identificira obiskovalca ob njegovem ponovnem obisku spletnega mesta. Piškotki so pomembni za samo delovanje spletnih strani, na podlagi pridobljenih informacij pa obiskovalcem nudijo tudi hitro in preprosto uporabniško izkušnjo.Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Na spletni strani ne uporabljamo piškotkov oz. po nam znanih podatkih je temu tako!